“De muziek ging door mijn hele lijf”

Een piano/cello concert in de Stevenskerk te Nijmegen waar je liggend naar mag luisteren. En waar je voorafgaand aan het concert een mindfulness sessie krijgt onder begeleiding van live gespeelde harpmuziek.

Dat is Muziel, een concept waarbij alles erop gericht is om de kracht van muziek zijn werk te laten doen. Door de ontspanning, de sfeervol verlichte plek en de serene sfeer word elke noot intens beleefd wordt.

Organisator Carlijn Wijnand:  “Met Muziel willen we voor mensen een bijzondere muzikale beleving creëren. Door mindfullness oefeningen in te zetten voorafgaand aan het concert kun je meer in het hier en nu komen. Met als effect dat je nóg meer open staat voor de prachtige muziek van het concert. Bezoekers van Muziel vertellen dan ook dat ze hun hoofd helemaal leegmaken en tot rust komen: “Ik was even helemaal nergens anders mee bezig, de cello gaf me kippenvel. De muziek ging door mijn hele lijf”.

Muziel heeft al zeven keer in de Stevenskerk plaatsgevonden. Dit werd zo enthousiast ontvangen dat alle keren snel waren uitverkocht. Op 23 juni is er weer een middag- (15.00-17.00) en een avondeditie (19.00 tot 21.00). Beide uitvoeringen beloven weer een bijzondere ervaring te worden met muziekstukken van bekende componisten als Enaudi, Chopin, Schubert en Rachmaninov.

Wil je deze bijzondere ervaring ook meemaken of cadeau doen aan iemand anders?
Kijk voor meer informatie en tickets op de website: www.muziel.nl